Senaste nytt

Kommande rekrytering ”Säljare placering Helsingborg” kan du redan nu gå in och läsa om

Sesab Service AB - Säljare med placering Helsingborg

Vill du representera ett branschledande företag inom städ- och servicesektorn där hållbarhet är det centrala. Vill du ha en roll där du gör skillnad för kunder och medarbetare och där din drivkraft är helt avgörande för din framgång.

Som säljare har du ett omväxlande, fartfyllt och stimulerande arbete där rollen innebär såväl redan etablerade kundkontaker såväl som nyförsäljning. Ditt kundkontaktområde är med utgångsort  Helsingborg, norra Skåne upp genom Halland.

Egenskaper vi vill att du har…
För att bli framgångsrik hos oss är du en utpräglad affärsman/kvinna med en stark kommersiell drivkraft och som drivs av att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och du vet att bakom framgång ligger hårt arbete och en vinnarmentalitet. Vi vill även att du delar vår passion för en hållbar framtid då det är ledordet för Sesab Service.

Dessutom är du lösningsorienterad, duktig på att förhandla och god kommunikatör. Du sätter stolthet i att ha långsiktiga relationer och är därför öppen och lyhörd inför dina kunders behov.

Din bakgrund

  • Minst 3-års erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Vana av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete
  • Erfarenhet av att driva nykundsbearbetning och har framgångsrikt byggt upp en egen kundportfölj
  • Erfarenhet av service- lokalvårdsbranschen är meriterande men inget krav. Vi kommer att ge dig all intern utbildning för att lyckas.
  • Vana att arbeta i CRM system och behärskar officepaketet.

Känner du att vi frågar efter dig så tveka inte att skicka in en intresseanmälan redan nu till vår HR Chef: tom.lynch@sesab.com

Om du har några frågor angående tjänsten, vänligen hör av dig till:

Säljchef - Simon Kraljevic 0705-166960

VD - Nikola Baric 0703-777748

Theme picker